'In the Heights' editor, Myron Kerstein over het vinden van balans bij het snijden van een musical

door Ankit Verma | 9 juli 2021

In the Heights is geen traditionele Hollywoodmusical. Zang en dans zijn niet zozeer een 'musicalnummer', maar eerder een staat van zijn voor de cast, van wie velen getrainde podiumartiesten zijn. 
In the Heights redacteur, Myron Kerstein ACE, had de gewaardeerde uitdaging om die natuurlijke flair voor theatraliteit te combineren met een meeslepend verhaal. Zo extravagant als In the Heights is - en het is oh-zo-extravagant - in de kern is het een intiem verhaal van een hechte gemeenschap die hun hoop en dromen najaagt tijdens één levensveranderende zomer.

De ruwe versie Matt Feury interviewt Kerstein over zijn ervaringen met de musical van John M. Chu, gebaseerd op het toneelstuk van Lin-Manuel Miranda, en het bereiken van een perfecte harmonie van beeld, geluid en ziel.

Luister naar het volledige interview ????

The Rough Cut is ook beschikbaar op:

Belangrijkste gesprekken

Werken op basis van eerder bronmateriaal

FEURY: Aangezien dit een aangepast werk is, is iets wat ik redacteuren vaak vraag: laat je je beïnvloeden door het bronmateriaal? 

KERSTEIN: Ik geef er de voorkeur aan niet beïnvloed te worden, om eerlijk te zijn. Ik geef er de voorkeur aan om het als een eigen ding te houden, omdat we beoordeeld zullen worden op hoe de film is, niet hoe hij zich verhoudt tot het toneelstuk. Ik bedoel, er zullen fans zijn die het vergelijken, maar veel mensen hebben nog nooit In the Heights op het toneel. Grappig genoeg, zag ik Hamilton terwijl ik werkte aan In the Heights en ik had zoiets van, oh mijn god, dit verandert het spel. Ik moet het opvoeren. Ik moet mijn lat een stuk hoger leggen. Deze jongens zijn de beste van de wereld en ik moet het brengen

Vertrouwen tussen regisseur en redacteur

FEURY: Als je voor de eerste keer met John [M Chu] werkt en je leert elkaar kennen, dan kom je erachter hoe de ander graag werkt en wat het beste werkt voor jullie beiden. Hoe is het proces tussen jullie twee geëvolueerd van Crazy Rich Asians naar In the Heights

KERSTEIN: Vertrouwen is daar een groot deel van. John weet dat ik elk beeld en elk camerastandpunt ga bekijken om de kleine korreltjes te vinden om dingen op te bouwen en ik denk dat hij dat zag op Crazy Rich Asians-dat ik heel grondig was in het uitzoeken van de optredens, de looks, en hoe ik alles uitkamde om dingen te vinden.

Toen we in In the Heightshadden we een sterke basis over hoe we samen gingen werken. Hij zou me vertrouwen om mijn kijk op een scène te geven. Soms, weet ik dat hij een ontwerp heeft voor een scène, maar hij laat mij mijn ding doen. Laat me mijn gang gaan zonder hem. Soms zegt hij zelfs: "Hé, wil je weten wat ik hier in gedachten had?" En dan zeg ik nee, niet nu. Ik wil gewoon mijn ding doen. Ik heb misschien een heel andere kijk op de scène en ik wil gewoon zien waar ik mee kom. Net als een kind op de kunstacademie; dingen vinden en er kunst van maken. Ik wilde de opnames op dezelfde manier benaderen.

Een koptelefoon ligt naast een audioboek van The Ultimate Jim Rohn Library, dat wordt afgespeeld op een iPhone

Crazy Rich Asians, Warner Bros. Pictures

Kijken naar beeldmateriaal als kijker, niet als redacteur

KERSTEIN: Ik snij dans en muziek nu zo veel anders. Ik voel dat ik nog grondiger ben. Ik heb voor mezelf een proces ontwikkeld om echt naar de beelden te kijken. Laat het over me heen spoelen. Geen aantekeningen maken. Geen markeerstiften, geen slappe trucjes. Laat het gewoon over me heen spoelen als een kijker. Dan ga ik nauwgezet door het beeldmateriaal en begin selecties te maken, en selecties te maken, en dan op mijn manier te knippen. 

In musicals, is alles muziek

FEURY: Een van de vragen die ik redacteuren vaak stel, is wanneer zij muziek willen introduceren. Sommigen vinden het heerlijk om het meteen aan het begin te hebben. Sommigen willen het er pas in hebben als ze die scène hebben gevonden en dan hebben uitgezocht wat werkt. Nogmaals, hier kun je niet om het feit heen dat muziek vanaf het begin deel uitmaakt van wat je doet. Hoe hou je je daaraan? 

KERSTEIN: Ja, het is bijna gekmakend. Het is alsof alles in een musical muziek is. Alles, van het geluidseffect tot de Foley tot een dichtslaande deur, maakt deel uit van de soundtrack. In feite was er een groot debat. Lin [Manuel Miranda] had liever helemaal niet zoveel Foley of sound design. Terwijl John en ik erg opdringerig waren. We wilden echt dat de film geaard aanvoelde, en de textuur had van een drukke stad.

Ik heb wel tijdelijke muziek in de film gestopt, je weet wel, muziek voor sommige van onze dramatische scènes. Maar ik wachtte altijd tot ik het gevoel had dat ik de scène had gevonden die een van mijn evoluties was. Als een editor, probeer ik mezelf ervan te weerhouden om muziek te gebruiken als een kruk.

Wat de musicalnummers betreft: ook al zat ik in de muziekmuur, ik zou ze zien als dialoogscènes. We vertellen een verhaal. Soms zet ik alle muziek uit en kijk alleen maar naar het beeld en vraag me af doe ik dit goed? Vertel ik het juiste visuele verhaal?

Musical VS muziekvideo

FEURY: Muziek is van nature ritmisch en snijden is ritmisch. En hier ben je deze scènes aan het snijden en ik vraag me af of je bewust geprobeerd hebt om het snijden te vermijden of te omarmen met de beats van de muziek?

KERSTEIN: Elke keer als ik in de beat sneed, zei ik, doe dat niet. Behandel dit niet als een muziekvideo. Ik denk dat het gewoon rommelig houden was; houden wat goed voelde voor de scène en niet wat goed voelde voor wat betreft de muziek. Ik had het gevoel dat ik in de val zou lopen van het knippen van een videoclip als ik op de beat zou knippen in plaats van wat organisch voelde op het juiste moment.

Niet over-manipuleren

FEURY: Je hebt de cuts die je wel ziet, maar ik moet me voorstellen dat er een miljoen cuts zijn die het publiek niet ziet. Ze worden verborgen door vloeistofmorphs of wipes en dat soort dingen omdat je snijdt tijdens de actie. Dus vertel me eens over de handigheidjes die je daar in hebt gebruikt en hoe vaak dat moest gebeuren?

KERSTEIN: Er zijn veel sprongen. Verborgen kleine sprongen door de film als ik iemand in sync moest krijgen. Veel snelheidsverhogingen. Maar, ik moet je zeggen, ik hou er niet van om mijn beelden dood te manipuleren. Ik hou echt van de rommeligheid van de beelden die de productie me brengt. Als ik het te veel manipuleer, verandert het in iets anders.

*gedeelten van de belangrijkste gesprekken zijn bewerkt voor de lengte en duidelijkheid.

???? De Rough Cut Podcast

De ruwe versie wordt gesponsord door MASV, de snelste manier om grote videobestanden te verzenden en te ontvangen. Verstuur ongecomprimeerde dailies, vergrendelde foto's, DCP's en meer met MASV. Meld je vandaag aan en ontvang 100 GB gratis bij uw volgende overdracht.

Moet u grote bestanden verzenden?

Maak een gratis MASV account aan om te beginnen

Upgrade uw Video Conferencing Setup: Licht, camera, geluid

Op afstand werken gaat nergens heen. Spullen die u tot uw beschikking had voor een 'tijdelijke' situatie zijn niet tijdelijk meer. Het is tijd om na te denken over het upgraden van uw video conferencing setups en uw beste beentje voor te zetten.

Wat is video-opschaling en hoe wordt het slimmer?

Bij het upscalen van video wordt inhoud met een lagere resolutie aangepast aan een groter schermformaat. Het is iets dat vrijwel iedereen die TV of films kijkt wel eens heeft meegemaakt. Hoewel ze zich er meestal niet van bewust zijn.

4K videobestandsgrootte van populaire camera's (2022)

Video-opnamen in 4K bieden een briljante helderheid en beeldkwaliteit. Het creëert ook grote en logge bestandsgroottes. Maar vergeet niet dat de bestandsgrootte van 4K-video veel te maken heeft met het type camera dat voor de opname wordt gebruikt. Vervolgens moet u rekening houden met de opnamen zelf en de hoeveelheid gegevens die de camera opneemt. En natuurlijk zijn ook de ondersteunde videoformaten en codecs bepalend voor de bestandsgrootte van 4K-video's.

Wat is de 180-graden regel in filmmaken?

De 180-graden regel is een van de belangrijkste regels voor filmmakers. Het breken van deze regel kan er vaak toe leiden dat een kijker gedesoriënteerd raakt.

Voeg een VHS-effect toe aan je video's | Maak een retro videorecorder in Premiere

Noem het esthetiek of nostalgie, maar het VHS-effect is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen.

Hoe Hollywood NFT's gebruikt om films te financieren, te distribueren en te promoten

Als u de productie van de film van uw favoriete acteur of regisseur zou kunnen helpen financieren door een niet-fungibele penning (NFT) te kopen, zou u dat dan doen?

Oren knipperen niet: De rol van een geluidsontwerper

MASV sprak met John over zijn liefde voor sound design, zijn favoriete tools en workflows, en waarom geluid zo'n integraal onderdeel is van het filmproces.

Premiere Pro Warp Stabilizer Tutorial

Moet je trillend beeldmateriaal stabiliseren? In het ideale geval wil je een statief of een gimbal gebruiken als je opnamen stil moeten staan of vloeiend moeten bewegen, maar soms moeten we gewoon gebruiken wat we hebben.

Wat is een Split Focus Diopter?

Met moderne camera's is het veel gemakkelijker om een grote scherptediepte te bereiken, maar er valt nog steeds iets te zeggen over de split focus diopter shots die we in de vroege film zagen.

3D Glitch Tekst | Maak Glitch Animaties in Premiere Pro

Een glitch-effect bootst de vervorming van afspeelfouten van de videotechnologie van vroeger na. Er zijn verschillende soorten glitches, maar in het algemeen hebben ze deze elementen: Een RGB vervorming Pixel fouten Scanlijnen Digitale ruis